måndag 15 oktober 2012

Sååå nöjd, tack!

Gårdagen var magisk på så många sätt. Alla de här fantastiska tjejerna som ordnat så fint med Yogamarathon på Atmajyoti och alla urgulliga volontärer som kom och jobbade. Och så alla som kom för att yoga. Så himlans himlans fint. Och att alla marorna runt om i landet samlat ihop nästan 100 000 kronor till bröstcancerfonden känns så där nästan makalöst fantastiskt.
Det var som ett enda stort kramkalas. Och jag är så glad och tacksam över att det var en ganska bra dag för mig, så jag kunde vara med.  All kärlek och alla kramar jag fick, det bär mig nu den här veckan och fram till mitt sista cellgift på torsdag.
Jag hade så gärna velat gå på varenda yogaklass på yogamarathonet, men det blev mysoreträning på morgonen och två yinyogaklasser. Ganska bra ändå för en kvinna som är ganska matt och mör och som snart ska ta sin sista och sjätte cellgiftsbehandling.
Tack alla underbara och tack för all omtanke och kärlek som jag möttes av. Tack. Det var helt fantastiskt. Här kommer lite bilder som fotograf Anneli Hildonen tog från gårdagen.

Ida och Cissi på varsin sida om mig.

Britta och Regina
Varm kram från Sofia

Sofia och Cissi

Agneta och Magnus

HIlda


så härligt, Britta assisterades av Marika och Camilla.Marika hjälper mig med bryggornaFrukost, och mysigt med finbesök från Ängelholm av Helena
Fnitter med Ida


Cissis goda blåbärsbullar


Den här fina rosen fick jag från Elisabeth, men glömde kvar på Atmajyoti. Den var nästan overkligt vacker.

Prat med kvinnorna från BroSååå nöjd, Tack!


1 kommentar:

  1. Underbara bilder. Och så stark du är i kroppen, fy tusan.
    Kram

    SvaraRadera