torsdag 5 februari 2015

jag kniper på danska

Ni vet ju att jag brinner för knipet. För underlivet helt enkelt och jag är mycket glad över samarbetet med Tena för nu sprids det viktiga knipet i Norden, med start i Danmark.
För det är viktigt att vi pratar om våra underliv.  För siffrorna visar tyvärr på att var tredje kvinna över 35 har nån form av inkontinensproblem.
För fem minuters knipträning om dagen kan hjälpa 70 procent av alla de som har problem. Men framförallt det kommer med så många härliga biverkningar om man gör sin knipträning, som plattare mage, starkare rygg, mindre ont i ryggen, mota bort livmoderframfall, hemorrojder och bäckenbottenuppluckrimg. Tajtare slida, starkare och intensivare orgasmer, bättre sexliv helt enkelt.
Bra morot för att göra sin knipträning..
Och precis lika viktig som det för hälsan med träning, är träningen av pc-muskeln, dvs bäckenbotten.
Du har nämligen allt att vinna på en stark bäckenbotten.

Ska bli kul att se vad ni tycker om filmerna både pratet och instruktionsfilmerna. De lanseras om ett par veckor i Sverige. Först ut är Danmark. Känns ju märkligt att se sig själv dubbad på danska
Jag börjar i Danmark, det är ju svårt att bli profet i sitt eget land (obs ironi), så jag tänker först I take Denmark, then finland. Sen kanske Sverige är redo
jag kniper på danska

4 kommentarer:

 1. Hej Karin; läste ut din bok "jag vill fan leva" igårkväll...helt tagen utav din berättelse och förstår nu så mycket bättre vilket helvete ni alla bc-systrar går och har gått igenom. Googlade på dej för att få tag på din blogg och har nu även sett och hört dej på you-tube...du är så VACKER; ja det bara strålar om dej och din person!! Tack för att du delar med dej utav dina erfarenheter och viktiga kunskaper om vår underbara kropp. Du äger, du gör skillnad, du gör mej glad...ja TACK för att du finns Karin!! Varm kram från Ing-Marie i Schweiz =)

  SvaraRadera
 2. Det där var ju jätteintressant, nu ska jag också pröva att knipa! Tack!

  SvaraRadera
 3. Underbart initiativ!

  SvaraRadera
 4. Läste förut att även starka sätesmuskler hjälper till att lyfta bäckenbotten uppåt och därmed förbättra funktionen och att det är ganska vanligt med svaga sätesmuskler. Många överanvänder framsida lår t.ex. vid gång istället för att skjuta ifrån med sätesmusklerna och detta kan även ge problem med knäna. Detta stämmer absolut på mig, speciellt som jag har en förlamningsskada som gör att jag saknar funktion i vissa muskler och måste kompensera med andra. Så jag har blivit mer medveten även om sätesmusklerna och försöker att även träna dem. (Dock naturligtvis inte vid knipträning. ;))

  SvaraRadera