lördag 11 januari 2014

TackTack alla snälla fantastiska. Först nu förstod jag att det är ni som röstat på mig som en av kandidaterna till att vinna tidningen Hälsas nominering som hälsoprofil. Vet inte hur jag tänkt att det gått till att mitt namn kom upp. Men nu förstod jag. Tack! Ni är för underbara. Det är ju helt fantastiskt. Tack snälla ni. Känner mig rörd och glad.
Men mest av allt är jag rörd och glad att mina ord, mitt sätt att tackla sjukdomen cancer har ingett hopp hos andra som är sjuka, eller som har en närstående som är sjuk. Eller för de som behövt en liten puff i rumpan för att kanske ändra lite i sitt liv.
Jag är så glad om jag lyckats litegranna göra skillnad till det bättre för någon. Det är helt fantastiskt.
Men mest av allt fantastiska är att så många skrivit nomineringar och mejlat in till Hälsa och nu är jag en av fem nominerade. De andra är personer jag respekterar och som gör ett heeelt fantastiskt jobb i sin roll som hälsoprofil, så det känns nästan märkligt att jag får vara med i den skaran. Tack för att ni gjort det möjligt. Jag känner mig oerhört glad och väldigt mallig.

Just nu är jag i Viken i Skåne och har workshop. Dels i ashtangayoga hela helgen, men i morgons söndag ska jag ha en Knipworkshop. 27 bokade och flera som står i kö för att få komma. Så himla kul att knipet sprids vidare. Det är ju så viktigt.
Nu ska jag förbereda mig lite, ska börja morgonen med att gå en pilatesklass för Carin Jönsson som driver Sans och balans i Viken. Det ska bli härligt.

5 kommentarer:

 1. Tack själv! Härligt pass idag som ger mersmak. Angående illustrationer på sittande ställningarna mm googlade jag nyss och hittade bl.a. dessa. Om ni vill skriva ut till imorgon.
  Vi se snart!

  http://2.bp.blogspot.com/-UApXAU1jlIc/UHVltSTE2dI/AAAAAAAAEXk/i4xGdSjM-5A/s640/87398048988984287_paGUHCdn_c.jpg


  http://teaandyoga.files.wordpress.com/2012/02/primary-series.pdf


  SvaraRadera
 2. Du är redan ett guldäpple Karin! Men jag hoppas ändå att du vinner :)

  SvaraRadera
 3. Tillykke til dig. Og vidunderligt med knibe workshop. Det er godt! Kram.

  SvaraRadera