måndag 24 augusti 2015

toppar och dalar

sånt här upprör mig
Men samtidigt en eloge till dessa journalister och forskare som ifrågasätter och ger oss underlag att titta på. Tack för det ni gör.

Ja ni ser, min blogg i dag är precis som livet toppar och dalar...

Kolla in min hemsida som du hittar här Där hittar du knipworkshops och retreat och annat smått och gott.

Där hittar du också det här som Petra från Santani arrangerar med mig som yogalärare:Yoga på Mallorca
 
Vi håller till där den röda pilen är: Cala Llombards, Mallorca
 
 
 
Yogakurser i Sa Casa Blanca 2015 i Cala Llombards som ligger på öns sydöstra kust, en relativt outforskad del av Mallorca och som spanjorerna själva är mycket rädda om. Där bor jag (Petra) en del av året. I vår oas kan du njuta av stillheten, sol och bad. Fina promenader på naturreservatet som ligger runt knuten, S'Almonia och Calo des Moro. Promenadavstånd till en charmig liten badvik, samt Santanyi 3 km bort med en av dom bästa marknaderna på hela ön. Hos mig blir din vistelse varm och hemtrevlig. Jag öppnar alltid upp en liten Santa Ni shop i samband med kurserna.
 
KARIN BJÖRKEGREN JONES
 
3-dagars kurs med Karin Björkegren Jones författare och yogalärare som brinner för att sprida yogans fantastiska egenskaper. För det var ashtangayogan som hjälpte Karin när hon genomgick tuffa cancerbehandlingar efter att hon sommaren 2012 drabbades av inflammatorisk hormonell cancer. "Man kan inte skydda sig mot de sorger och svårigheter som livet ibland för med sig, men man kan göra förutsättningarna bättre och yoga är ett fantastiskt verktyg, det vill jag gärna förmedla" säger Karin. Karin brinner för yoga, grön mat, ekologisk hudvård och håller dessutom fullsatta knipworkshops runt om i landet . Karin har jobbat som yogalärare sedan 2002 och har sedan 2000 yogat regelbundet. Hon är certifierad av Yogaallians och forsätter hela tiden att vidareutbilda sig av mer erfarna yogalärare. Karin har också tagit flera lektioner för att bli Ayurvedisk hälsorådgivare. Karins bok "Knip för bättre hälsa" ingår i kursen. 
Vi önskar genomföra ett personligt och varmt retreat, där du känner dig påfylld och kärleksfullt boostad och att du förhoppningsfullt åker hem med några yoga och hälsoverktyg nedpackade i bagaget. För vi önskar så klart att du fortsätter din yogaresa efter de här dagarna. Under ditt retreat kommer du också ha möjlighet att boka in ett personligt samtal med Karin, där du kan få tips och råd om yogan. I samband med varje måltid finns det också möjlighet att prata och fråga Karin om yoga och hälsa. Det som blivit något hon brinner för och gärna delar med sig av till de som är intresserade.
16-18/9  eller 20-22/9 kan du välja mellan, du hittar mer info samt bokning i länken:
 
Petra Westerlund/santani@mail.com

1 kommentar:

  1. Men angående Gardasil finns ju massiva studier på kvinnor som fått vaccinet där man inte alls sett nån ökning i allt de han i artikeln skriver. Är det inte i själva verket alldeles fantastiskt att det finns ett vaccin mot en cancer som har betydligt lägre överlevnad än tex bröstcancer, och som ofta drabbar unga? Som kommer att rädda livet på tusentals tjejer? Visst ska vi vara vaksamma och källkritiska, men är det verkligen seriöst att kategoriskt avfärda alla vaccin som ondskan själv? Det finns andra källor än den du hänvisar till. Läs tex här:
    http://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/one-stop-shop-science-myth-debunking-gardasil/

    "In another huge study, that included nearly 1 million young females, a HPV vaccinated cohort was compared to an unvaccinated cohort. The authors concluded that “this study identified no safety signals with respect to autoimmune, neurological, and venous thromboembolic events after the qHPV vaccine had been administered.”

    SvaraRadera