måndag 31 december 2012

gott slut och gott nytt


Finaste du som läser. Tack för att du läser min blogg. Tack för dina inlägg. Sen jag blev sjuk har min blogg besökt av över 340 000 personer. Så många som läst mina ord. Följt det jag skriver. Tack för det.
Tack för 2012. Året då så mycket hände och som jag inte bara vill avfärda som ett skitår, även om så mycket i mig vill slänga ur sig det ordet. 2012 blev också ett yogaår för mig. Yogan som jag höll fast i genom cellgifter, operation, strålning, oro, rädsla, men också hoppet och tron på att klara av cancern.

Tack för Yogamarathon, som samlade 125 000 kronor till Bro, Bröstcancerföreningen.
 2012, jag tackar för mig och jag ser med tillförsikt och en stor dos hopp fram emot 2013. 
Det snälla året, året då inga stora beslut tas, inga omvälvande katastrofer vare sig för mig eller någon annan.  
Ett lugnare år för oss som behöver lugn och ro för att tillfriskna och ett lite vildare, men fortfarande snällt år för de som behöver lite mer utmaningar i sina liv. 
Tack tack för alla utmaningar, apuh. Jag behöver inga fler.
Förutom en yogamöjlighet på Björkö i Stockholms yttersta skärgård. Håll utkik här, håll utkik på min hemsida. Varje dag blir jag starkare. Tack för all uppmuntran och alla hejarop. 
Gott nytt år till er alla, hoppas det blir snällt och omfamnande för er alla. Tack för att ni finns. Tack för att ni hejar på.

Gott slut och gott nytt.
Om shanti till er alla, vi ses på en yogamatta nånstans inom en snar framtid

Om jag kunde sjunga, så skulle jag sjunga den här sången till de jag älskar i mitt liv. Till alla er som ställt upp så för mig 2012. Stått ut med mina ups and downs. Tack, jag är sååå tacksam. Ni är mina änglar. Flaws and all

4 kommentarer:

 1. Tack för detta omtumlande år med din blogg, dina ord och din kamp med det svåra.

  Det blir ett gott 2013!!

  Love Peace & Understanding

  Varmaste kramen!

  Lena

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År till dig med!

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt år till dig Karin!

  SvaraRadera
 4. Kära Karin!

  Jag läser dig varje dag. Du har kämpat så hårt. Jag är såå imponerad. Du borde skriva ett tackbrev till dig själv. Att du kämpat, klarat så mycket, gett så mycket av dig själv. Allt gott inför nya året!
  Kram Annika

  SvaraRadera