onsdag 5 mars 2014

morning practice

Every day you. Här lite bilder från morgonens yogapractice, men uj vad kallt det var på terassen.
 Yoganidrasana heter ställningen på bilden ovan. Betyder ungefär yogisk sömn


 Här ska man gå fem steg fram och fem steg bakMin favorit. Pincha. Vad jag jobbat och jobbar på den här.
Favoriten av dem alla, bryggor. Älskar bakåtböjningar, att öppna upp i bröstet.
Varje yogapass slutar jag med att sjunga mantrat. Men också med att föra handflatorna mot varandra ovanför huvudet. För seger i mitt liv. För att jag ska vinna alla krig mot sjukdomar och annat som tror de ska ta sig in i mitt liv igen.
För kunskap och klarhet. Att jag inte ska förvirra mig och agera på okunskap, att låta klarheten skingra alla negativa tankar och göra det lättare för mig att skilja ut rätt från fel.
För sanningen. Att alltid vara sann mot mig själv och mina känslor och sann mot de jag möter.
Och kanske det allra viktigaste, för kärleken. Det största och vackraste. Kärleken leder mig rätt om jag lyssnar på hjärtats röst. Och att jag ska behålla hjärtat varmt och mjukt, men skydda det från intrång från människor jag inte behöver ta in i mitt hjärta, i mitt liv.
Så tackar jag min kropp som är så stark och frisk. Och att jag lovar att ta hand om den som det tempel det är.

Fick mejl från mitt bokförlag. Tydligen ligger nu Frisk och strålande hy på sjätte plats SVBs, svensk bokhandels fackbokslista. Jag är så glad. tack universum för att du ser om mig.

1 kommentar:

  1. Jag undrar som den nybörjare jag är: när du gör ett yogapass, har du då bestämt från början hur du ska göra och hur länge du ska hålla på eller kommer du på efterhand vilka positioner du ska göra?
    Vad tycker du om medicinsk yoga?

    Ta hand om dig!

    SvaraRadera