torsdag 13 mars 2014

en vinnare utsedd


 Kom på att jag inte utsett vinnare till boken Frisk och strålande hy, som jag lovade på alla hjärtans dag. Nu har jag utsett en vinnare.

"Jag hade velat läsa mer om din relation till yogan. Att du verkligen gå in på den på djupet. Vad betyder yogan för dig? Varför yoga? Varför yoga nu?  Angående en kärlekshandling ... jag antar att jag måste kalla min egen väg den största kärlekshandlingen i mitt liv, riktad mot mig själv. Min resa just nu handlar om att läka kontakten mellan kropp och själ. Jag vill integrera de två delarna av mig själv och hitta tillbaka till den enhet jag så innerligt tror på är mitt naturliga tillstånd. Det spelar ingen roll vem som är ansvarig för att de här två delarna har glidit isär - det är mitt uppdrag att sammanlänka dem igen.  Jag faller ofta. Jag försöker ta hand om min kropp för att nå mitt psyke och jag försöker rå om mitt psyke för att värna om min kropp. Jag går ofta vilse. Jag äter dåligt, sitter still, stressar för mycket och håller fast vid relationer som gör mig illa. Jag antar att mitt tålamod måste ses som en kärlekshandling. Oavsett vad som händer så fortsätter jag sträva mot att integrera min kropp och min själ i mitt väsen. Det går inte alltid så snabbt, men jag tror att jag är på väg.Det tålamod jag visar mig själv är nog den kärlekshandlingen som väger tyngst för mig nu. Det är mitt svar och mitt tävlingsbidrag :)"

Åsa, mejla mig din adress. Jag vet att det är svårt när man går vilse, och att det inte alltid är lätt att hitta ut och hitta rätt. Men du gör alldeles rätt i att försöka läka din kontakt mellan kropp och själ. Och jag hoppas verkligen att du gör det, alltså hittar rätt.

Yoga betyder så mycket för mig.  Här kan du/ni höra en Intervju i P4 Halland, där berättar jag om min tankar om yoga, min kropp och mycket om den cancer jag fick sommaren 2012.
För mig är yoga som ett äktenskap. Jag har yogat i lust och nöd. I många år var det mest i lust. Men det var i nöden som jag förstod vilken fantastisk partner som yogan var.
Jag önskar alla en sån partner.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar