torsdag 27 november 2014

får så många mejl

Månaden innan jul är ofta fullbokad, lite småstressig för de flesta. Så också för mig. Jag får så många privata mejl, sms och meddelande på facebook. Jag älskar att ni skriver, jag älskar att ni hör av er. Min intention är alltid att svara, att alla som skrivit ska känna att jag läst. Men tiden räcker inte till.
Jag kan inte hjälpa alla även om jag skulle vilja.

Jag hoppas att ni förstår det.


Så nu svarar jag på de frågor jag oftast får som kanske är akuta för er, med tanke på att ni kanske vill boka en vinterresa.

Jag tränar ashtangayoga. Jag känner inte till alla andra härliga yogaresor som finns till Indien. Olika yogastilar och yogalärare. Så jag har svårt att tipsa om vart eller med vem man ska åka. Många yogalärare gör egna resor, jag har tyvärr inte koll på det. Jag var på Purple Valley som är underbart yogaställe som drivs av min kompis Karolina. Ni hittar alla kontaktuppgifter på deras hemsida.
 Det är strikt ashtangayoga, dvs mysoreträning som erbjuds där, och några lärare tar emot nybörjare.Men kolla vilken lärare som gör det. Väl där kan Karolina eller hennes fina personal kanske tipsa om bra och härliga saker att göra.

Jag brukar flyga med Qatar och priset, ja det varierar beroende på när man åker och när man bokar.

Visum brukar gå ganska snabbt att fixa.

Jag kommer att ha yogaresor till Indien, allt är fortfarande på planeringsstadiet, så håll utkik här och på min hemsida, som också kommer att göras om. Därför är inte den så uppdaterad för tillfället.

Jag åker mest till Goa. Dels för att jag varit där så mycket och har flera kompisar där. Men också för att jag gillar yogan där, och för att jag gillar att åka iväg 2-3 veckor inte längre. Jag har blivit en hemmagris.

Att åka till Mysore till exempel, där jag var 2003, eller 2004, kräver att man är och yogar i minst en månad.

Kerala är underbart och erbjuder mycket ayurveda. När jag var där 2000 var jag på ett ayurvediskt resort som heter Somatheram och som då var ett ganska lyxigt ställe.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar