lördag 11 augusti 2012

Petri är magisk

Dagsform: Glad, men fick mens för andra gången under den här perioden. Så märkligt. Kroppen upprorar sig. Men jag hade ändå bästa härliga yogapasset i morse. Tog hälarna igen i kapotasana, stod nästan tio andetag i pincha, handstandsover, nuddade huvudet med tårna i skorpionen och tog hälarna i bryggorna. Stark och glad. Petri Räisanen är magisk, hans lugna väsen gör en lugn och yogan blir bara behaglig.
Alla i studion känner det. Alla gör lite mer än de brukar, men på ett lättsammare sätt än de brukar. Just nu är det magi på Yogavita och jag är så glad att jag får vara med om det. Att jag orkar. Att jag kan. Att kroppen vill. 
Ni ser hur glad jag är att Petri är här.


Fotografen och också numera min vän Anneli Hildonen som plåtat alla mina yogaböcker är här dels för att dokumentera min resa, men också för att ta bilder till vår andra bok som ska ges ut på Bonnier semic. Den skulle egentligen lämnas in i slutet av augusti, men den blir en aning försenad. Men den kommer att bli bra. Jättebra och viktig.

Här ska ni få ett litet axplock på Anneli Hildonens bilder för vårt projekt som vi kallar cancerboken. De här har hon plåtat med sin iphone. Nu väntar vi på att 32 yogisar ska komma på middag. Har tupplurat lite och ska nu fixa i ordning mig lite för kalaset.
Åsså min älskade lilla hund Pino, som vaktar och värnar om mig. Han gör mig glad varje dag, hans rena kärlek och hans kärleksfullhet mot mig är som healande händer mot mitt bröst. 

6 kommentarer:

 1. Karin
  Skickar dig kramar och önskar dig en trevlig
  Kväll
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt det ser ut att yoga. Kanske ska prova det. Ser så behagligt ut. Dessutom skickar jag dej massor av styrke kramar och en fortsatt trevlig helg kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Så vacker du är i din yoga! Och jag tycker alltid det är magiskt att träna för min lärare när jag går kurs. En del lärare har en fantastisk energi som man liksom surfar på, allihopa - om du förstår? Stor kram och jag är jätteglad att du orkar yoga så mycket som du gör.

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder och jag känner atmosfären!!! Så vacker du är!

  SvaraRadera
 5. Men - oj - vad ni kan! Och jag som är glad om jag kan sätta mig på golvet och sen komma upp därifrån! :-)

  //ninni

  SvaraRadera
 6. Karin! Du ÄR yogavita- full av liv! Du må skriva en bok. Du ger då insiktsfulla kommentarer. Du gör en skillnad. Kram f Christina

  SvaraRadera