lördag 5 juli 2014

bröstigt inlägg 

 

Här kan du läsa om bröstvårtsbikinin 


Blir lite sugen på en sån här bikini ... Förra året innan sommaren hade jag lätt ångest för att visa mig i bikini. Gick till de här bröstprotestställena för att köpa en bikini. Men så tråkiga bikinis. Tantiga. Tråkiga färger. Men hallå vi bröstopererade blir yngre och yngre. Jag räknar inte mig själv till den unga skaran, men jag vill definitivt ha mer att välja mellan när det är dags för mig att skaffa en bikini där jag kan lägga in mitt inlägg.
Ta makten över sommaren, gör det till din sommar. För precis lika okej att visa två bröstvårtor borde det ju få vara för oss enbröstade. Då hittar jag det här Monokini en bikini för oss. Bikini för alla  
Jag kände mig plötsligt lite glad, som om saker ändras. Tänk vad skönt att slippa smusslandet med bröstprotesen, bara skita i det och som Elina här nedan: Jag är enbröstad OCH?!
Elina

Elina

"I do not want to hide, I do not want to stop swimming, I do not want to undergo extensive plastic surgery operations, and I do not want to be forced to use the uncomfortable prosthesis on the beach. I want to feel as free and active as I did before my cancer, and Monokini 2.0 gives me a chance to do exactly that." 

2 kommentarer:

  1. Visst kan man önska att det fanns snyggare baddräkter och bikinis för oss amazoner, men jag har konsekvent batat i en vanlig baddräkt sedan min operation -utan inlägg/protes. Visst är man plattare på ena sidan, men materialen är så elastiska, att skillnaden inte är så himla stor, och visst tittar folk lite, men det bjuder jag på.
    Exakt det Elina säger gäller även för mig, men utan specialbaddräkt

    SvaraRadera
  2. Den är riktigt cool!!

    SvaraRadera