onsdag 27 april 2011

Yoga Erotica


Ja, så ska min nästa bok heta. Den som kommer ut i sommar. Boken är skriven och bilderna är tagna. Tonen på bilderna är lite som bilden ovan. Det är Anneli Hildonen, som tagit bilderna i mina andra två böcker som fotat. Det är härligt att jobba med folk man liksom jobbat in sig med. Boken kommer att ges ut på Lux Förlag, gå in på deras hemsida www.luxforlag.se Där kan du läsa om nya boken och också se lite bilder.
Boken, ja vad handlar den om. Jo, om hur man med hjälp av yoga faktiskt kan förbättra sitt sexliv. För visste du att normalsvensken lägger 18 minuter på sex i veckan. Det är inte särskilt mycket. Å, andra sidan lägger vi ner hundratusentals kronor på att renovera våra kök, och statistiskt sett tilbringar vi bara en kvart i våra nya fräscha kök. Ändring!
Yogarörelserna, andningen och knipövningar, bra grejer att ta med sig in i sängkammaren ;)

7 kommentarer:

 1. Så modig du är! En riktig förebild. Ska bli spännande att se och läsa. Kram

  SvaraRadera
 2. GUlliga du Annika, tack. Det är lite läskigt att vara "modig" ibland ;)

  SvaraRadera
 3. om det inte är läskigt är man inte modig!Att vara kvar i bekvämlighetszonen är inget läskigt och kräver inget mod....
  Kram
  Helén vås

  SvaraRadera
 4. Bästaste Helen, du har så rätt, så klart.

  SvaraRadera
 5. Du är den nya "medelålderskvinnan"..fin bild på dig. Jag ser framemot boken...

  SvaraRadera
 6. åhh du ser ut som den unga flicka du är på den bilden, så fin! Modigt, jag hör till kategorin som tittar i taket när de har sex på Tv:)

  SvaraRadera
 7. Härligt! Den boken måste jag nog köpa och låta mig inspireras av. Jag kan dock garantera att jag och min hustru ägnar BETYDLIGT MER än 18 minuter i veckan åt sex. :-)

  SvaraRadera